Семейство катастрофира на изхода от магистрала "Тракия" към входа на Бургас

  • 02 май 2014 16:00

  • 4623
  • 2
Семейство катастрофира на изхода от магистрала "Тракия" към входа на Бургас
© Булфото Архив

Четиричленно семейство катастрофира на изхода от магистрала "Тракия" към входа на Бургас, съобщиха от МВР. Инцидентът е станал около 14:00 часа днес.

Фамилията е пътувало с джип "Ауди Q 7" с немска регистрация. Шофьорът на джипа губи контрол точно преди разклона и колата се е преобърнала по таван в канавката. След катастрофата мъжът веднага е изскочил от автомобила и е оказал първа помощ на семейството си. Докато дойде полиция и линейка той вече бил извадил децата и съпругата си от колата. По думите на шофьора, миг преди катастрофира му паднало кръвното.

В същото време няколко километра преди обърнатото "Ауди", между Карнобат и Бургас, край село Вратица, стана друга катастрофа. Джип "Хонда", управляван от 34-годишна столичанка, катастрофира самостоятелно. Колата е премазана до неузнаваемост. Шофьорката Петя Димитрова обаче изкарала голям късмет и минала само с уплаха. В момента тя е в болницата, но предстои да бъде изписана след минути.

Движението на АМ "Тракия" е изключително натоварено днес.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4623 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ангел Котев

2014.05.05 | 16:35

2
На жени изобщо не трябва да се дават шофьорски книжки защото те нямат рефлекса на мъжете!

2014.05.05 | 16:35

1
Хора, шофирайте внимателно. Катастрофите стават за миг, и връщане на зад няма. По Тошово време на нещо, като билбордове имаше едно предупреждение: Един миг невнимание, цял живот страдание. Приятен път.

Добави коментар

Водещи новини