Обирджиите на автосервиза в Павлово ритали в главата и скачали върху гърба на охранителя (видео)

  • 28 април 2014 20:09

  • 2929
  • 3
Обирджиите на автосервиза в Павлово ритали в главата и скачали върху гърба на охранителя (видео)
© Булфото

Охранителят ни е повален земята, бит е и е ритан в главата и в корема. Скачано му е по гърба. Това е видно от видеозаписите. Извършителят е доста едър човек, може би около 2 метра.

Това заяви пред БНТ Стоян Мулетаров, управител на обрания автосервиз в столичния квартал Павлово. "Когато мъжете се качват на втория етаж, алармата все още не е задействана. Чупят стъклената врата на офиса, където обикновено се извършват плащанията и със мощни удари откъртват и изнасят металната каса, която тежи над 100 килограма. Алармата се включва едва тогава. Крадците обаче успяват да офейкат и задигат касата с около 39 хиляди лева вътре само за 2 минути", каза още Мулератов.

"Шест човека си идват с чукове и знаят всичко. Чупят стъклото първо на самата каса. След което влизат, знаят къде се намира самият сейф. И в рамките, както казах вече, на 2 минути и успяват да го пренесат долу до автомобила. Със сигурност в автомобила, който е отвън е имало още един човек. Автомобилът изглежда запален, изглежда с включени светлини през цялото време", добави той.

Припомняме ви, че въоръжени мъже нахлуха в голям автосервиз в столичния квартал “Павлово” и задигнаха 39 хиляди лева. Обирът е продължил едва 3 минути. От видеозаписите от охранителните камери ясно личи, че маскираните мъже са познавали добре разположението на сградата. Дежурният охранител е ранен, но без опасност за живота. Няма други пострадали. Възрастният мъж, който по чудо няма тежки наранявания не успява да достигне паник бутона. Охранителните екипи пристигат за 5 минути. По случая се води разследване.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2929 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.04.29 | 12:26

3
Въоръжен грабеж!!! Ежедневие за управляващите!!!

2014.04.29 | 12:26

2
По прочетеното,според мен тук е намесен вътрешен човек или човек,който е работел там
000

2014.04.29 | 11:42

1
inscenirowka

Добави коментар

Водещи новини