Тракторист се обеси, обвини шефа си

  • 25 април 2014 11:59

  • 4727
  • 5
Тракторист се обеси, обвини шефа си
©

Трактористът от Чоба Тодор Геврев се обеси на сливата в двора, като остави предсмъртно писмо.

То завършва с думите: За всичко е виновен шефът ми Иван Славчев. Трупът на 60-годишния мъж е открит от сина му Радко, информира Марица. На масата в хола на фамилната къща съпругата на Тодор Таня намира тетрадка. В нея мъжът се обръща с послание към най-близките си. Започва с обръщение към сина си: “Радко, досега съм ти бил подкрепа, оттук нататък ще се справяш сам с живота”. После Тодор се сбогува със съпругата си и с майка си, след това с внуците, като изрежда имената им. Накрая завършва с думите: “За всичко е виновен г-н Славчев. Не мога да издържам повече. Той ме нагруби пред всички колеги и ме очерни”. На обратната страна на листа е написано: Сбогом, обичам ви.

Семейството на Тодор е убедено, че причина за фаталното решение са проблемите в работата му. 60-годишният мъж двайсет години е бил тракторист в местната кооперация “Съгласие”. Дни преди самоубийството шефът му Иван Славчев го обвинява, че е счупил трактор и трябва да плати 5000 лева от джоба си, за да покрие щетите. Тодор беше горд човек, нямаше откъде да вземе парите и предпочете да си сложи примката на врата, твърдят близките му. Писмото е предадено от близките в полицията. По случая тече разследване. Иван Славчев категорично отрече да има вина за самоубийството на бившия си служител. Неговата истина за случая е съвсем различна.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4727 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
M=M

2014.04.26 | 16:05

5
ТЕЗИ НОВО- ИЗЛЮПЕНИ ЧЕРВЕНИ ЧОРБАДЖИИ НИ ИЗЯДОХА ДУШИТЕ.
FM

2014.04.26 | 16:05

4
Шефът Иван Славчев да го обесят на най високото дърво, и да стои там докато гаргите не го изядат.
3

2014.04.26 | 16:05

3
Тези селски "капиталисти" се самозабравиха.Господ бави ,но не забавя.Този се е държал като истински комунист-селянин.Но и за него има дърво и примка!..
андро

2014.04.26 | 16:04

2
Тези новобогаташи ,са по гадни и от еничарите.за тях закони няма.Всички си имаме по един такъв работодател,ама всички си траеме и това е защото държавата е мащеха на обикновеният човек(работник).Имаш ли пари ,можеш да правиш каквото си искаш.Е.ах ти скапаната държава.
k

2014.04.26 | 04:08

1
Съгласен съм с вас,ама моля ви се,преди това да го накарат да поправи трактора и след това да го ядат гаргите.

Добави коментар

Водещи новини