Камион прегази майка с дете в София

  • 03 септември 2011 21:44

  • 11654
  • 43
Камион прегази майка с дете в София
© Булфото

Тежкотоварен автомобил е прегазил майка с дете в квартал „Гео Милев”, съобщиха от МВР.

Жената, която е на 32 години, е починала на път за болница. Детето е настанено в „Пирогов”.

Инцидентът е станал на ул. „Гео Милев” в посока ж.к. „Слатина”, на място, където спират автобуси за други населени места и пътници пресичат улицата.

Тежкотоварният автомобил е връхлетял върху майката с детето. Жената е била прегазена и е починала в линейката. Детето е на три години и е в шоковата зала на „Пирогов”, без опасност за живота. Катастрофата е станала към 20.10 часа.

Последвайте канала на

11654 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар
anonimen

2013.11.08 | 07:07

43
samo da pitam toq shoviora da ne e slqp kade gleda se pak kamion kara oligofren dojivot da my dadat sega shibanqm mrasen
дюен

2011.09.05 | 00:22

38
Алооо Българино... Пиши на Кирилицааа....
Явор

2013.11.08 | 07:07

42
Моите съболезнования на близките на загиналата жалко е че млади хора загиват по този нелеп начин ,но вината си е в самите нас . Първо искам да кажа че съм шофьор ,но по никакъв начин не вземам стараната на шофьора в този инцидент има органи които ще трябва да си свършаят работата и да кажат кой е виновен и кой не , ние просто изказваме гражданската си позиция. Наистина поголямата час от шофьорите карат с несъобразена с уменията им скорост това е факт ,но не искам да скрия това че и пешаохоците са също толкова несъобразителни и мислят че някой друг трябва да пази живота им в место тях . Всеки трябва да знае че пресичането на пътя е опасно наченание б нашата страна и трябва да бъде много внимателен и да се убеди че нищо не го застрашава и чак тогава да пресече . Мога да кажа че и те нямат познания по безопасност на движението ,но това е друга тема . Хора бъдете внимателни като пресичате независимо че сте на пешаходна пътека живеем в България а това не е малко културата ни като шофьори и като пешаходци не е на необходимото ниво затова бъдете изключително предпазливи за да няма такива фатални моменти ПАЗЕТЕ СЕ САМИ ЗА ДА ВИ ПАЗЯТ ДРУГИТЕ. ШОФЬОРИ БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ СТЕ БОГОВЕ НА ПЪТЯ КАРАЙТЕ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ДА НЕ ПРАВИТЕ ДРУГИ ХОРА НЕЩАСТНИ ПЕШАХОДЦИ И ВИЕ БЪДЕТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВНИМАТЕЛНИ КОГАТО СТЕ НА ПЪТНОТО ПЛАТНО И БЕЗ ТОВА СМЕ ДЪРЖАВА С ОТРИЦАТЕЛЕН ПРИРАСТ. ЖАЛКО ЗА ЗАГИНАЛИТЕ МЛАДИ ХОРА ПО ТОЗИ НЕЛЕП НАЧИН
rob

2013.11.08 | 07:06

41
Съболезнования на близките на жертвата. Но : като изключим конкретния случай:::::::пешеходците пресичат ужасно невнимателно , някои дори и не се оглеждат и щом видят пешеходна пътека ВЕДНАГА ТРЪГВАТ да пресичат , без да ги е еня дали ние шофьорите можем на мига да спрем , дали зад нас няма колона и ще се нацелим един в друг иТАКА НАТАТЪК...... ЕДНА ГОЛЯМА МОЛБА КЪМ ПЕШЕХОДЦИТЕ: МОЛЯ , НЕ ПРЕСИЧАЙТЕ КАТО ОВЦЕ!ИМАТЕ ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ - ПОГЛЕДНЕТЕ , ПРЕЦЕНЕТЕ СИТУАЦИЯТА И ТОГАВА ТРЪГВАЙТЕ ДА ПРЕСИЧАТЕ.Тогава всички - и ние , и вие ще се чувстваме по-добре , за всички ни ще е по-безопасно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
пламен

2013.11.08 | 07:05

40
да не се заблуждаваме-може и пешеходците да имат вина,но камионите и пътническите извънградски автобуси карат като за формула 1.време е за закон който ще стресне всички шофьори,иначе войната ще продължава!
Ужас

2011.09.04 | 19:52

23
В България шофьорите са като каубои, особено ако са в камиони, или в скъпи коли.Много низка култура по пътищата, сфетофарите не са в ред, не се спазват пред. знаци. Трябва да има стоп на всяко кръстовище и там ,дори да няма пешеходна пътека пешеходците да са с предимство.
lazy

2013.06.07 | 23:25

39
"Трябва да има стоп на всяко кръстовище и там ,дори да няма пешеходна пътека пешеходците да са с предимство." Абе една лелка да пресече и спират 50 коли, нормален ли си бе?
lazy

2011.09.05 | 00:20

37
"Трябва да има стоп на всяко кръстовище и там ,дори да няма пешеходна пътека пешеходците да са с предимство." Ако ти сам не си пазиш живота - някой друг ли трябва да ти го пази?!?!?! Глъм ли си? Те колите се блъскат, ти искаш теб никой да не блъсне!
Шофера

2011.09.04 | 19:57

33
Смотаняци. В отговор на всички онези които твърдят че пешеходците са си виновни - първо на вас ви пожелавам а после и на всички останали хора , да не разбират какво е да загубиш близък човек от нещастник зад волана. Когато сядам зад волана сядам с ясната мисъл , че трябва да пазя мен ,автомобила и най-вече живота на хората които са около мен. Като карам със съобразена скорост първо имам време да реагирам и второ ако все пак се стигне до сблъсък то той ще бъде с леки последствия. IVK като не си шофьор не се обаждай защото май никога не трябва да ти дават книжка ако ще да вземеш листовките без грешка ако ще и инструктора ти да ти каже ,че караш добре. И на мен ми се е случвало да ми изскочи някой пешеходец без да се огледа ама набивам спирачките и тегля една майна и после ми минава. Ама ми се е и случвало да излезя от отбивка от която нямам видмост заради паркирани навред по кръстовищата автомобили или заради храсти дори и някое лайно да се е изсилило с колата си и не само да не намали а напротив да започне да ускорява и да бибитка и да кълне. Искам да кажа на половината шофьори които въобще не са толерантни на пътя само едно нещо.... освен ,че имате педал на газта имате и педал на спирачките.Ползвайте го не само когато ви се налага да спрете на кръстовище или да паркирате ....
lazy

2011.09.05 | 00:19

36
ШОФЕР, ти спирането си го запази за теб! Когато отзад те удари някой щото си набил ей така спирачките, тогава ела пак тука да ни учиш как да си караме колите! И какъв шофьор си бе ранколу?! Защо даваш пример с листовки и кормуване? Случайно да си чувал за този основен изпит, казват му "психически преглед"? Като не даваш пример с него, значи си некво менте майна! С пешеходците се процедира така. Ако той те изчаква - минаваш. Ако можеш да спреш - спираш. Ако са цяла тайфа - спираш. Ако чувстваш че пешеходеца не иска да чака - спираш. Знам че това е нарушение на "традициите". Аз лично като пешеходец винаги изчаквам колите. И има обаче едно основно правило: Според чл. 114 на пешеходците е забранено: • да навлизат внезапно на платното за движение; • да пресичат платното за движение при ограничена видимост; А сега скоро се въведе и вдигане на ръката от този, който действително възнамерява да спре движението на колите. Което не е задължително, водачът е длъжен отново да дава път и без ръка.
HITLER

2011.09.04 | 21:27

35
Пак съм ние , АКО НАРКОМАН БОРИСОВ не БЕШЕ ДЕБИЛЕН и АКО БЕШЕ ПОЧИВНИ ДНИ КАТО СВЕТА , СЕЛСКАТА ФИРМА НА СЕЛСКИЯ НАРКОМАН ШОФЕР НЕМАШЕ ДА ГО ЮРИ ДА КАРА ДНЕС , И ТОЙ НЕМАШЕ ДА ЗЕМЕ АМФЕТИ И ДА Е БЕЗСМЪРТЕН И БЕЗМОЗЪЧЕН , НАПЪЛНО РАЗБРАХ МЪЖА КАТО СЕ ВТУРНА С ЗАРЕДЕН ПИЩОВ КЪМ СЕЛТАКА , САМО АКО НЕ БЕХА БЪЛГАРСКА КРЕТЕНИЦИЯ ТАМ ... АЗ ЩЯХ ЛИЧНО ДА ПУСНА ОЛОВО В КОФАТА НА СЕЛТАКА ШОФЕР БОЙКО УМРИ , УШЕВ УМРИ
IVK

2011.09.04 | 19:53

26
Искам първо да кажа, че не съм шофьор, но мисля че в много случай пешеходците сами са си виновни. Да, определено културата на част от родните шофьори не особено висока, но въпреки това не винаги те са виновни за подобни инциденти. Това, че един пешеходец е стъпил на пешеходната пътека, не означава, че преди това не трябва да се огледа и в двете посоки. Жалко само за загиналите по подобен нелеп начин.
BG

2011.09.04 | 20:42

34
НЕ Е ВЯРНО ЧЕ ПЕШЕХОДЦИТЕ САМИ СА СИ ВИНОВНИ !!!!!! ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ В ИЗРАЕЛ - ДАЖЕ СИ СТОИШ И ЧАКАШ БЕЗ ДА СИ НАПРАВИЛ ДОРИ И НАМЕРЕНИЕ ДА ПРЕСЕЧЕШ-АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ СПИРАТ И ДОРИ ТЕ ПРИКАНВАТ ДА ПРЕМИНЕШ !!!!!!!! ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ К У Л Т У Р А Т А , КОЯТО Я НЯМА В БЪЛГАРИЯ !!!!!!!
HITLER

2011.09.04 | 19:56

32
Имаше едно време , когато на това кръстовище имаше от ясен преясен знак до 5 тона и на къде могат да продължат , но го няма от около 20 години , знак загубен в порива на ЧУМО-крацията (кокаиново-амфетаминови чуми т.нар управляващи ) Господа боклуци - управляващи - дойде времето за вашата полагаща ви се смърт , защото каквото посееш , това ще пожънеш , а на вас доста ви със сеенето на смърт .
HITLER

2011.09.04 | 19:54

31
Първо на първо - медийте - ама абсолютно неточна информация - : 1. Времето - 19:45-19:50 2. Жената - не бе качена в линейка , почина малко след удара 3. Друсания селянин тираджия не връхлита върху нея ами я помита ( при положение че тя е с лице към тира , който вече излиза от завоя) с ремаркето , което поднася , защото селския келеш излиза с мръсна газ от завой

Добави коментар

Водещи новини