Атанаска лично посочила къде е трупът на Александра

  • 14 април 2014 09:53

  • 8156
  • 5
Атанаска лично посочила къде е трупът на Александра
© Булфото

Няма друг заподозрян за убийството на 8-годишната Александра от Поморие, освен Атанаска Георгиева. Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров потвърди в сутрешния блок на ТВ7, че обвинената е направила самопризнания и лично е посочила мястото на трупа на детето.

Лазаров потвърди и, че сред мотивите за извършване на престъплението е обида от страна на Александра към децата на Атанаска. На Георгиева е повдигнато обвинение за убийство.

Лазаров потвърди, че детето е било убито още същата вечер, когато родителите са сигнализирали, че не се е прибрало от училище. На следващата сутрин в 9:30 ч. Атанаска е била изведена от полиция от дома си и с нея е започнала работа.

"Въпросният хотел, за който се твърди, че колегите са го щурмували... Тя вече е била изведена от там. Кой има интерес да сипе гнусотии тук", коментира главният секретар.

По думите му разследващите са работели по всички версии още от самото начало - отвличане с цел откуп, убийство, детето просто да не се е прибрало вкъщи - но спекулациите са надминали всякакви граници.

"От вчера работим с прокуратурата, за да мога да дойда тук и да кажа, че Атанаска Георгиева е направила самопризнания. Участвала е в следствен експеримент, при който е открито тялото на детето. Не искам да влизам в повече подробности, на всички вече е ясно за какво става дума. Няма нужда да облъчваме обществото с мистерии и някакви версии, пуснати между другото, които отново целят да насадят напрежение", заяви Светлозар Лазаров и отказа да разкрие повече подробности.

Той нито отрече, нито потвърди, че Атанаска Георгиева е проституирала.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8156 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Вили

2015.04.22 | 09:01

5
Самопризнанието е "царица на доказателствата"по време на тоталитарни режими. В цивилизования свят се търсят истински улики и доказателства. Явно нищо не е забравено и нищо ново не е научено от нашите управляващи!

2015.04.22 | 09:01

4
Отново провал, направила е самопризнания- може би под натиск ? Има замесени други хора, а тя е поела обвинението. Нищо няма да се разбере и всичко ще приключи както винаги
ДЯДО КОЛЕДА

2015.04.22 | 09:01

3
НАИ ГОЛЕМИЯ СМЕШНИК -ПРАВИШ СЕ ПОЛИЦАИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ПРЕХОД

2015.04.22 | 09:01

2
IDIOT -PPROFI

2015.04.22 | 09:01

1
A v Ljskovez?

Добави коментар

Водещи новини