Пиян шофьор предизвика катастрофа

  • 07 април 2014 09:06

  • 1125
  • 0
Пиян шофьор предизвика катастрофа
©

Шофьор на Фиат с 1.75 промила алкохол се натресе в БМВ с бебенце на година и два месеца. Катастрофата е станала снощи на бул. „Христо Ботев” до Факултета по дентална медицина в Пловдив. По чудо няма жертви, съобщава "Марица".

Фиатът, завиващ наляво, се е забил в другата кола, която се е движела по булеварда в посока Смирненски. От удара БМВ-то се е качило на тротоара, като е избегнало фатален сблъсък с уличен стълб. В него е пътувало младо семейство с детенце. Майката е категорична, че другият водач е минал на червено.

„Пил съм само две бири – една на обяд и още една преди да тръгна от работа. Автобояджия съм, може пробата ми да е положителна заради ацетоновите изпарения, които дишам по цял ден. Минах на зелено, не съм виновен. Имаше една кола преди мен, тя тръгна. После не разбрах какво стана, кълнеше се шофьорът на Фиата, който бе с рана на главата от счупените стъкла на прозорците. Полицаи го откараха в Окръжна болница, за да даде кръвна проба.

Родителите на детенцето бяха в шок, но се радваха, че са се разминали само с поражения по автомобила си. По-сериозно е ударен Фиатът, чиято броня е смляна до неузнаваемост. Предният му капак е огънат.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1125 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини