Коце Маца се подвизава в Гърция

  • 02 април 2014 14:02

  • 3100
  • 1
Коце Маца се подвизава в Гърция
©

Известният петрички бизнесмен Костадин Хаджииванов - Коце Маца се подвизава в съседна Гърция, съобщи struma.bg. Той е бил видян в малко заведение в Солун, където дори почерпил всички клиенти.

Бившият благодетел на футбола в Петрич е посещаван от свои близки в Солун и Серес, виждали са го и други българи. Според свидетелите, Коце Маца е понапълнял и застарял, което се вижда на лицето му.

Той върти търговия в Гърция, като основно се занимава с цигари. В заведенията в тези два града Хаджииванов е посрещан като специален гост, обръща му се максимално внимание, говори се, че той е запазил бохемския си начин на живот. Очевидци разказват, че в малко заведение в Солун е платил сметките на всички клиенти, които са били вътре. Не ходи дегизиран, винаги е стилно облечен, носи само тъмни очила.

Коце Маца има и профил във фейсбук. Преди време в него се появи снимка на петричкия бизнесмен по време на лов в Танзания, което може и да е направено с цел да се отклони вниманието от пребиваването му в съседната държава.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3100 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.04.10 | 11:09

1
само заспалата държава не знае къде се намира......

Добави коментар

Водещи новини