Разкриха обирджии, задигнали 80 000 лв. от банка в Ямбол

  • 01 април 2014 12:13

  • 2043
  • 1
Разкриха обирджии, задигнали 80 000 лв. от банка в Ямбол
©

В Ямбол е задържана организирана престъпна група, която на 5 март ограби около 80 000 лева от банков клон в центъра на града, съобщи директорът на Областната дирекция на МВР комисар Генчо Иванов.

Групата се състои от четирима мъже от Ямбол и Сливен, на възраст от 17 до 29 години, които са с чисто криминално минало. Двама от тях са преките извършители на грабежа, един е организатор на групата и един е съучастник.

Иванов поясни, че групата е била разкрита и поставена под наблюдение наскоро след извършването на грабежа. Решението за тяхното задържане е с цел да се предотвратят други престъпления.

Иззети са множество веществени доказателства, които по безспорен начин доказват участието на всеки от  четиримата в престъплението, както и част от ограбената сума - 33 000 лева.

Четиримата са направили пълни самопризнания. Спрямо тях е приложена мярка за неотклонение "задържане под стража за 72 часа".

Продължава работата по изясняване на обстоятелствата около случая и дейността на престъпната група.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2043 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.04.01 | 20:58

1
Е,КАЖЕТЕ ПОНЕ ИМЕНАТА С инициали и откъде са,да знаем кои са.Щом са крадци,редно е да ги знаем.Явно са от добри семейства....Но те всички са такива.Що за органи на МВР,ЗНАЕТЕ,ЧЕ това е срамно,защото винаги си крият лицата.Но така,с това криене,те повече ще крадат.

Добави коментар

Водещи новини