Разбиха базата на "Топливо" в Сандански, открадната е касата

  • 29 март 2014 17:08

  • 2984
  • 2
Разбиха базата на "Топливо" в Сандански, открадната е касата
©

Каса с 4000 лева и документи са откраднати от базата на „Топливо” АД в Сандански, научи struma.bg. Според изданието щетите се равняват на много по-голяма сума от обявената в касата.

Крадците са демонтирали и задигнали видеокамерата за наблюдение в базата. Любопитен е фактът, че касата е изнесена на дървен палет с ръчна количка. Вчера сутринта работещите в базата се натъкнали на разбитата входна врата, разхвърляни ръчни колички, палети и складови материали.

Това е втори обир в базата на „Топливо” в курортния град. Преди близо година бяха откраднати отглежданите от работниците зайци. Началник на „Топливо” - Сандански е Добринка Николова. Базата няма жива охрана, а охранителна система.

От полицията в Сандански отказаха коментар за обира. Образувано е дознание по случая. Началникът на базата Д. Николова потвърди за обира, но заяви, че на този етап не може да коментира размера на щетите.

Шефът на охранителната фирма Кирил Мирчев, е обещал, че още в понеделник ще възстанови цялата изчезнала сума от базата в Сандански и ще смени наетата от него фирма-подизпълнител.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2984 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
typak

2014.03.31 | 19:54

2
От години управителя и се гаври със служителите си като ги кара да работят без трудови договори, като предварително ги е излъгал че договорите им са готови и регистрирани, на тия дето пък наистина е наел на договор минимум по 1 месец ги води неплатен отпуск,без тяхно знание, за да не плаща пълните осигуровки като все пак не забравя да удържи сумата за осигуровки от заплатата на работника за дадения месец 1-ва далаверка за тариката.
typak

2014.03.31 | 19:54

1
Фирмата подизпълнител е най-крупната фирма за измами в областта толерирана заради връзките на собственика и.

Добави коментар

Водещи новини