Ревизоро: Манджуков не е бил голяма фигура в контрабандата

  • 29 март 2014 11:01

  • 3361
  • 1
Ревизоро: Манджуков не е бил голяма фигура в контрабандата
©

Не мисля, че Борислав Манджуков е бил толкова значим фактор в контрабандата на България, че да ни занимават с него. Убийството няма нищо общо с политическата ситуация и предстоящите избори.

Това каза в предаването "На светло" по Нова телевизия Емил Димитров-Ревизоро. "Зад всяка голяма далавера стои софиянец. Никоя партия, нито голяма организация не може да прави нещо, без да има одобрение от София", поясни той. Реивзоро повтори думите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че всяка държава си има мафия, а нашата мафия си има държава.

"Вече година откакто той не е на власт, няма разобличен мафиот", поясни Ревизоро. "Преди избори винаги има страхове от статистиката. На последния вот излезе, че има около 900 хиляди недействителни гласа. Това ще рече, че всеки трети българин е толкова неграмотен, че не е могъл да си попълни бюлетината. Смешно и жалко", уточни Ревизиро, като похвали Ренета Инджова, която гостува преди него в студиото. "Тя беше премиер, а аз й бях подчинен. Направи много за България, каквото и да говорят", коментира Емил Димитров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3361 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.03.30 | 16:37

1
То всички в управлението през последните 24 години сте направели много за България ако приемем, че държавата сте вие и вашите отрочета тогава спор няма.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини