Убиецът от Лясковец мълчал на разпита в болницата, питал за майка си

  • 17 март 2014 07:33

  • 2458
  • 0
Убиецът от Лясковец мълчал на разпита в болницата, питал за майка си
©

Убиецът от Лясковец Петко Петков вече не буйства. Той не говори с никой, дори с адвоката си. Докато Петков се възстановява в болницата във Велико Търново, 600 души изпратиха полицая Емил Шарков в последния му път.

"Къде е майка ми, как е тя?" Това са единствените думи на Петко Петков, откакто е в реанимацията на великотърновската болница.

В петък 53-годишният мъж с психични проблеми уби спецполицая Емил Шарков и рани тежко трима негови колеги. Това стана при полицейска акция, в която оръжейният арсенал от дома му трябваше да се конфискува. Тогава Савов също бе прострелян при извеждането от дома му. Той беше ранен в корема и в двете ръце от баретите. В момента мъжът се намира в реанимацията на великотърновската болница.

Стрелецът вече е по-добре, спрял е да крещи и да заплашва полицаите, които го охраняват пред врата на болничната стая, научи "Стандарт". В събота вечерта е бил посетен от криминалисти, за да го разпитат, но отказал каквото и да е съдействие. Раненият мъж, който все още е завързан с белезници за леглото, мълчал и не отговорил на нито един въпрос. Той отказал да разговаря дори с адвоката си, само го слушал, докато той му разяснява ситуацията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2458 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини