Спипаха изнасилвач в Габрово

  • 29 август 2011 14:45

  • 3024
  • 3
Спипаха изнасилвач в Габрово
© Интернет

За два часа служители от Районно управление „Полиция”-Габрово задържаха извършител на грабеж и изнасилване, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Габрово.

Около 02.30 часа тази нощ в Областната дирекция на МВР-Габрово е получен сигнал, че в района на магазин „Лидъл” в Габрово, неизвестен извършител, използвайки сила и заплаха с нож, е отнел 20 лв. и е изнасилил 21-годишна жена от Габрово.

При проведените заградителни мероприятия и процесуално-следствени действия, е задържан извършителят на престъплението – Найден Бойчев, на 27 години, осъждан за кражби, грабеж, противозаконно отнемане на моторно-превозно средство и нанасяне на средна телесна повреда.

За случая е уведомена Окръжна прокуратура. На Бойчев ще бъде искана постоянна мярка “задържане под стража”.

Последвайте канала на

3024 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ВАНЯ

2012.08.25 | 19:32

3
Найден Бойчев, на 27 години, осъждан за кражби, грабеж, противозаконно отнемане на моторно-превозно средство и нанасяне на средна телесна повреда. КАКВО ЧАКАТЕ ДА НАПРАВИ УБЙСТВО И ТОГАВА ЛИ ДА ГО ВКАРАТЕ В ЗАТВОРА,МАЛКО ЛИ Е ТОВА КОЕТО Е НАПРАВИЛ ДО СЕГА ,НЯМА ЗАКОНИ В ТАЗИ СТРАНА ИМА САМО ПРИСТЪПНИЦИ
Справедливост

2011.09.28 | 21:49

2
Смърт за тая отрепка! Смърт за всеки дето посяга на нещо чуждо! Линчуване трябва за такива отрепки, ЛИНЧ! Гаден комплексар едно момиче не може да свали по нормалния начин а я изнасилва, жалка отрепка. Айде ся в панделата на него да му разпорят задника гаден мръсен плъх. А да ви видим сега "независима съдебна система" на колко ли условно ще го осъдите този боклук!?
Казаков

2011.09.27 | 10:17

1
Тоя ще лежи 6 месеца,ако въбще лежи и ще го пуснат.Трябва да се убиват такива.

Добави коментар

Водещи новини