Телефонен разговор издал Галев

Телефонен разговор издал на полицаите местонахождението на единия от двамата братя Ангел Христов, по-известен като Геле, пише "Всеки ден", цитирайки източник от МВР.

Арестът е направен в Чехия. Тази новина все още не е потвърдена от МВР.

Преди две седмици приятел на Галев е пристигнал при жена му Красимира и й подал джиесем. След минути по него звъннал мъжът й, който бил в Чехия.Разговорът бил засечен, въпреки че телефонният номер, по който говорила Красимира бил на името на възрастна жена.

Пламен Галев бил бесен след ареста на Ангел Христов и задвижил всичките си връзки в американската агенция за борба с наркотиците ДЕА, за да бъде освободен. Става ясно, че от години двамата братя са сътрудничили на една от най-секретните служби.

Коментари

 1. 2014.03.13 | 19:54
  БАЙ ГАЛЬО ИЗ ЕВРОПА!
 2. 2014.03.13 | 13:48
  ТАКАААА- започва се виждам как ще ги изкарат невинни и не само - те били агенти под прикритие -"Става ясно, че от години двамата братя са сътрудничили на една от най-секретните служби".- национални герои - утре ще трябва да ги посрещаме като освободители а децата сигурно ще учат по история как са организирали освобождението ни в чужбина с една дума ще заменят Ботев и Левски- нещо не ми се връзва тука цялата тази история ..........???????
 3. 2014.03.13 | 01:03
  Да да. какви са тия сапунени сериалчета. По-голяма глупост не бях чел.
 4. 2014.03.12 | 21:53
  Разговорът бил засечен, въпреки че телефонният номер, по който говорила Красимира бил на името на възрастна жена. a ne ni poslushvat a
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет