Седем души са задържани за побоя и престрелката в плевенско заведение

  • 29 август 2011 12:29

  • 2541
  • 2
Седем души са задържани за побоя и престрелката в плевенско заведение
© Булфото

Седем мъже са задържани като съпричастни към побоя и престрелката в плевенско заведение, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Плевен.

След упорита и прецизна оперативна работа разследващи полицаи и криминалисти установиха някои от извършителите на нападението в клуб „Канапе” на 27 август.

Около 20:50 часа четирима мъже бяха ранени след побой и престрелка. След проведени процесуално-следствени действия – огледи и разпити - станало ясно, че нападателите са 26-годишен, без криминални прояви, 33-годишен, осъждан за кражби, 28-годишен – криминално проявен за невярна счетоводна отчетност, управление на моторно-превозно средство без свидетелство, укриване на данъци в особено големи размери, неплащане на данъчни задължения, получаване на средства чрез подправен документ и кражба, осъждан, 26-годишен - криминално проявен за грабеж, наркотици, кражба, хулиганство и управление на автомобил без шофьорска книжка, осъждан, 24-годишен, без криминално досие, 28-годишен - криминално проявен за телесна повреда по хулигански подбуди, неосъждан и 20-годишен, непроявен и неосъждан. И седмината са от село Буковлък.

Мъжете са задържани за 24 часа, след което с постановление на районен прокурор са приведени в следствения арест с мярка за неотклонение "задържане под стража за срок до 72 часа".

Работата по изясняване на случая продължава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2541 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.09.03 | 20:45

2
Хей, казвам ви - писна ми от тази циганска сган. Трябва да им се разрешава по едно дете и после кастриране. Друг вариант няма за спасение, т.е. има - на сапун, но нали сме вече в Европа...

2011.09.03 | 20:45

1
Да се кастрират съдиите дето след толкова провинения са ги пуснали навън!

Добави коментар

Водещи новини