17 - годишен поляк се претрепа от козирка на дискотека в Златни пясъци

  • 29 август 2011 11:09

  • 1757
  • 0
17 - годишен поляк се претрепа от козирка на дискотека в Златни пясъци
©

Пореден инцидент с турист по комплексите е станал вчера в ранните часове на сутринта - 17-годишен поляк е паднал от покрива на козирка на дискотека и в момента се намира в критично състояние в болница, съобщава Narodnodelo.bg

Сутринта в неделя около 6,20 ч. във варненската полиция е получен сигнал за инцидент в района на хотел “Вива” на Златни пясъци.
Пристигналият незабавно на мястото автопатрул намерил тийнейджъра в безпомощно състояние на аварийното стълбище на хотела.
Той е откаран от екип на “Бърза помощ” в болница, където е установено, че има доста тежка съчетана травма. Младежът от Полша е с опасност за живота.

В това време полицаите са извършили оглед на местопроизшествието. Те са установили, че пострадалият турист е бил на козирката на помещение, използвано за дискотека. Покривът му е бил от поликарбонови плоскости. По първоначални данни той е вървял върху тях. Една от плоскостите обаче не издържала на тежестта и се пропукала. Тийнейджърът пропаднал от височина около 8 метра и се стоварил върху аварийното стълбище.

При първоначалния оглед полицаите не са намерили данни, че върху полския турист е упражнено насилие. За инцидента е образувано досъдебно производство, което трябва да изясни повече подробности около случая.

Само в рамките на месец това е вторият инцидент с млад турист на Златни пясъци. 18-годишен австриец, солидно злоупотребил с алкохол, падна от 7-ия етаж на хотел “Мимоза”. Като по чудо оцеля, макар и със сериозни поражения. След инцидента се заговори за предприемане на държавно ниво на мерки, които да ограничат така модерния след чуждестранните млади летовници балконинг.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1757 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини