Прокурори ровят в Столична община (обновена)

  • 27 февруари 2014 11:25

  • 4771
  • 4
Прокурори ровят в Столична община (обновена)
©

Полицейска акция се провежда в района около Столична община, съобщи БНР.  Пред сградата на Столична община и Общинска банка, която се намира на съседната улица, има няколко полицейски коли.

От СДВР поясниха, че се "провеждат действия по досъдебни производства и се подпомага прокуратурата". Все още няма допълнителна информация и подробности около акцията.

Не ясно дали акцията е свързана с разследването за трафик на кокаин, в рамките на което бяха направени обиски в офиси на общинския съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев.

Двама прокурори от Софийска градска прокуратура са влезли в 9,30 часа в Столична община и са поискали да прегледат документи, съобщи Нова тв по повод полицейската акция в района на Общинска банка и Столичната община.

„Ние им съдействаме напълно, а полицията за какво е тук, не знам, може би за да ни пази, заяви кметът Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Тя отрече, че акцията има нещо общо с общинаря Орлин Алексиев.

Акцията на полицията и на Прокуратурата в Столична община и в Общинска банка продължава. Към момента продължава да няма никаква информация за причините за операцията, както и за разследването. Пред сградата на Столична община има две полицейски коли и двама полицаи. Пред сградата на Общинска банка на ул. „Врабча” има четирима полицаи, в района е паркиран и автомобил с буркан. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4771 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
per

2014.02.27 | 19:30

4
niama da e istinska ako ne vliazat v sos da poduchat obchtinskite savetnici.eto tam e goliamata vunya

2014.02.27 | 19:30

3
Там на париж хубаво да тарашат Столичния инспекторат!Такива рекетьори има там,такава мафия е,а и Фандъкова подписва актове без да се замисля!

2014.02.27 | 19:30

2
Хубаво да разровят схемата,която предхожда ''Лафка''!Казва се ''Бупас'' и ''Бибоп''!Първо тях слагаха ГЕРБ на всякъде,а днес и ''Лафка''!
riton

2014.02.27 | 15:55

1
mai poduchiha kade sa kniazete na bulgaria.parata e tam

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини