Престрелка в Ботевград, издирват извършителите

  • 27 август 2011 11:27

  • 4748
  • 2
Престрелка в Ботевград, издирват извършителите
©

Тази сутрин в центъра на Ботевград е имало престрелка.

Жена се подготвяла да пътува с колата си, когато двама души, преследвани от полицията, я заплашили с оръжие. Единият държал пистолет и й казал, че колата й му трябва.

По данни на свидетели двамата приличали на араби, единият бил с кърпа на главата. Полицаите тъкмо пристигнали на улицата, когато двамата мъже потеглили с колата. Улицата обаче нямала изход и те не могли да избягат. В това време се чули 5-6 изстрела.

От Столичната дирекция на полицията съобщиха, че в Ботевград е извършен въоръжен грабеж на бижутерски магазин и още един в магазин в центъра. Имало е престрелка. Няма ранени и пострадали.

Извършителите на грабежите са стреляли по полицаите. Задържан е един. Издирват се още двама или трима души, по първоначална информация.

Вътрешният министър Цветан Цветанов също потвърди за престрелката в центъра на града пред "Фокус".  В Ботевград продължават процесуално-следствените действия и заградителните мероприятия. Продължава работата по разследването и документирането на цялостната престъпна дейност, с всички намерени на място веществени доказателства.  Към мястото на инцидента пътува директорът на Областната дирекция на МВР комисар Николай Николов, за да координира работата по случая.

Благодаря на колегите за професионализма за това, че са успели да задържат едно от лицата от групата, каза още вътрешният министър Цветанов.


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
4748 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
djhdfhsdfgf

2011.08.27 | 20:04

2
Който има картинки от дъвки турбо от номер 1 до 50 и ги дава да пише на скайп : red.master.ff3 . Ще му платя. П.С. нека да ги намери и да им направи снимки, че тогава да ми пише на скайп. Като ми пише искам да се уговорим на мига, а не да го отлагаме по друго време.. ( дни, седмици.. ) . Това е.
ссс

2011.08.27 | 19:32

1
аз имам 18,колко даваш?

Добави коментар

Водещи новини