Закопчаха наркопласьори, действали в столични нощни заведения

  • 25 август 2011 13:02

  • 924
  • 1
Закопчаха наркопласьори, действали в столични нощни заведения
©

При проведена специализирана полицейска операция на кръстовището на ул.”Солун” и бул.”Гоце Делчев” столични полицаи задържали К.Е./23г./ от София, криминално проявен за разпространение на наркотици.

При извършената проверка у него били намерени найлонов плик със 7 малки пликчета с бяло прахообразно вещество, 160 лева и мобилен телефон. При последвалите процесуално-следствени действия в апартамент, в който живеел без адресна регистрация К.Е., криминалистите иззели още един плик с прахообразно вещество, електронна везна, множество самозалепващи се пликчета, лаптоп и мобилен телефон. Експертната справка показала, че наркотикът е кокаин с тегло 23 грама.

Два часа по късно пред нощно заведение в центъра на столицата бил заловен и 24-годишният Р.Д. от София, неизвестен досега на МВР. При задържането си той изхвърлил на земята два мобилни телефона и пластмасова кутийка с две пликчета бяло прахообразно вещество – 1 грам кокаин. В него полицаите открили и 350 лева.


Двамата са задържани с полицейска мярка за срок от 24 часа. Образувани са досъдебни производства. На К.Е. е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция” в размер на 3000 лева, а на Р.Д. - „подписка”.


Работата по случая продължава.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
924 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
?

2011.08.25 | 16:52

1
Хванали и пуснали.

Добави коментар

Водещи новини