Убиха възрастна жена в плевенско село заради 20 лв.

  • 10 февруари 2014 09:27

  • 1808
  • 2
Убиха възрастна жена в плевенско село заради 20 лв.
©

В плевенското село Мечка битовата престъпност дори даде жертва, след като възрастна жена беше убита от крадци, които взели последните ѝ 20 лева, информира Нова телевизия.

74-годишната Виолета Лакова е намерена мъртва в петък вечерта след като нейни съседи подават сигнал до кмета, че в къщата ѝ не свети и храната, която ѝ носят от социалния патронаж, стои на оградата. Близките ѝ я намират на леглото в безпомощно състояние, като по тялото ѝ имало следи от насилие.

По-късно разбират, че последните ѝ 20 лева, които била приготвила за рождения ден на сина си, били откраднати. Съседите на Виолета са шокирани от случая. Заподозрени за убийството са семейство безработни роми, които живеят на няколко преки от дома ѝ. В ареста е оставен само един от тях – 20-годишният Сергей Лалев. Полицията продължава да работи по изясняването на случая.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1808 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.02.14 | 14:14

2
Докато държавата не започне да предприема някакви действия срещу тази напаст ( няма нужда да споменавам коя, всички знаят коя), предлагам народа да спре да плаща данъци!!! Това вече не е в рамките на нормалното!!! От както ДПС са на власт, всеки ден си отива поне един пенсионер, убит от тези подобия на хора!!! Хората трябва да разберат, че те не искат интеграция, те искат да ни асимилират!!! Ако и народа започне да ги прочиства (профилактично), дали държавата ще предприеме нещо???

2014.02.12 | 23:28

1
Къде са соросоидите от БХК сега да проверят дали не са нарушени правата на "ромите"

Добави коментар

Водещи новини