Обраха ректора на Стопанската акадмия в Свищов

  • 06 февруари 2014 21:47

  • 1732
  • 1
Обраха ректора на Стопанската акадмия в Свищов
©

Дръзки апаши са обрали жилището на ректора на Стопанската академия в Свищов проф. Величко Адамов. Злодеянието било извършено в края на януари. Но за случая се разбра едва в четвъртък, пише в. Труд.

Вандалите атакували имота на проф. Адамов в един от уикендите. Злосторниците издебнали, докато стопанинът е в имението си край горнооряховското село Горски Горен Тръмбеш, и атакували дома му Свищов. Използвали специално подбран ключ или шперц, с който отключили секретната брава на входната врата и нахлули в апартамента в кооперация в центъра на града. В една от стаите съзрели метална каса, която била захваната с дървени дюбели за стената. Изтръгнали я и напуснали жилището.

Когато проф. Адамов се прибрал, заварил апартамента си преобърнат и повикал полиция. Пред криминалистите разказал, че в изчезналата каса имало само лични документи. "Имаме насоки, по които работим, и се надяваме скоро да заловим авторите на посегателството", увери шефът на Областната дирекция на МВР във Велико Търново гл. инспектор Христо Христов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1732 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.02.08 | 09:33

1
Крадци обрали колегата си !!!!

Добави коментар

Водещи новини