53 годишна жена от Лом сложи край на живота си заради понижение в службата

  • 06 февруари 2014 14:18

  • 3112
  • 3
53 годишна жена от Лом сложи край на живота си заради понижение в службата
©

53 годишна жена от Лом се самоуби. Тя е скочила в ледените води на Дунав. Според близки на удавената тя е сложила край на живота си заради понижението й в длъжност, пише "Труд".

Жената е работила като биоложка в Центъра по трансфузионвна хематология в Лом.

Цветанка Илиева изчезнала от дома си в събота сутринта миналата седмица. Когато не се появила и на работа, близки и колеги започнали да я издирват. Търсенето й продължило до вторник вечерта, когато от реката извадили тялото й.

Жената работела в Кръвния център в крайдунавския град от 1980 г. Започнала като фелдшер, а после завършила висше образование - биология и английска филология.

Жената нямала семейство, но от години се грижела за болната си майка и за да си осигури средства, известно време работела и като учител.

Според колеги Цветанка изпаднала в депресия преди няколко дни, когато й съобщили, че заради промени в щата ще я преназначат от биолог във фелдшер, което щяло да намали и доходите й.

Жената е имала много проблеми, които преодолявала все по-трудно. Вестта за служебното й понижение вероятно е била последната тежест, която я е подтикнала към фаталното решение, коментираха психолози.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3112 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Срам и Позор

2014.02.07 | 13:42

3
Нека да благодарим на Гея,Бея и Злодея за щастието което е обзело народа при тяхното велико управление.
2

2014.02.07 | 13:42

2
Понижението в службата е наказателна мярка, също като понижението в ранг.

2014.02.07 | 13:42

1
Скоро ще оставим града с първото читалище в България /1858/, в който имах удоволствието да живея при баба си, учителка по пиано, на жагалите. Жалко, нали?

Добави коментар

Водещи новини