Нагъл измамник се представя 39 пъти под чуждо име пред КАТ

  • 05 февруари 2014 21:29

  • 2711
  • 3
Нагъл измамник се представя 39 пъти под чуждо име пред КАТ
©

Рецидивист на пътя в продължение на години 39 пъти успява да се измъкне от наказания и глоби, като се представя пред полицаи за друг човек, пише 24 часа.

Велинградчанинът Димитър Михайлов се добира до данните на своя приятел и съсед Живко Цимпарев и навсякъде, където го спират пътни полицаи, се оправдава, че е забравил документите си. Той неохотно се съгласява да му бъдат съставени фишове за глоба и актове. Диктува на униформените име, ЕГН и адрес, подписва документите и си тръгва необезпокояван. Така успява да заблуди полицейски служители 39 пъти на територията на Пазарджишка, Благоевградска и Смолянска област.

В сряда разследващ полицай Блага Крайчева от областната полицейска дирекция в Пазарджик предяви на Димитър Михайлов обвинение за документни престъпления, осъществявани в продължителен период от време. Ако бъде признат за виновен, го чакат до 2 години затвор. Адвокат Румен Апостолов пък тепърва ще завежда дела от името на Живко Цимпарев, за да му бъдат отменени различните актове и глоби за нарушения на пътя, които не е извършил.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2711 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
onq s konq

2014.12.09 | 02:08

2
Това са пълни глупости!При съставяне на акт се вписват не само данните от шофьорската книжка,но и данните от талона-номер на МПС, и т.н.Да не говорим че при липса на документи МПС-то СЕ ЭАДЪРЖА!!!До докаэване че не е крадено и иэобщо до иэясняване на собствеността.Айде 1-2 пъти ще бутнеш рушвет...ама 39 пъти?
panov

2014.12.09 | 02:08

3
Ти вярно трябва да седиш на коня, и да оставиш тия с колите да си ги карат. Попрочети закона и виж каква е санкцията за неносене на документи, после прави генерални изводи. Че много ме разсмя, много :)
льольо

2014.12.09 | 02:08

1
Нагъл измамник или прости ченгета?

Добави коментар

Водещи новини