Полицаи: Скъсваме се от работа, а само ни плюят

  • 25 август 2011 07:33

  • 984
  • 0
Полицаи: Скъсваме се от работа, а само ни плюят
©

“Съсипахте работата на цяло едно РПУ. Момчетата в Несебър се скъсват от работа денем и нощем, но заради факта, че хотелиерите се карат със “Слънчев бряг” АД , накрая ги оплюват, че не си вършели работата.” Такива коментари правят полицаите в Бургас, пише "Труд".

“Не вършат никаква работа”, “Занимават се основно с паяците, това ни дразни, искаме да са по улицата” - такива са основните обвинения на хотелиерите към полицията, видими от протокола. А шефът на РПУ-Несебър Стайко Манев се оправдава: “Нашите хора ги е страх да не ги набие някой.”

Според хотелиерите, които са длъжни да настаняват без пари командированите в Слънчев бряг полицаи, блюстителите на реда обслужвали акционерното дружество в курорта, тъй като работели на неговия “паяк” и в контролния му център.

Шефът на областната дирекция на полицията в Бургас комисар Милен Димитров коментира, че полицаите не работят на паяците, а като охрана на обществения ред. “Аз изпратих шефа на РПУ-Несебър Стайко Манев да присъства на заседанието, защото бяхме поканени - обясни комисарят. Това е атака не към полицията, а към АД-то. Но полицията не е страна в този проблем и няма да бъде въвлечена в скандала.”

“Това беше оперативно заседание. На месец правим поне 15 такива”, каза Елена Иванова, шеф на Съюза на частните собственици в Слънчев бряг, по повод заседанието, протокола от което разбуни духовете в сряда. “Имаше, разбира се, различни мнения, но искам да заявя, че като цяло сме доволни от работата на полицията в Несебър”, коментира Елена Иванова.

Последвайте канала на

Десислава Станева
984 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини