Дядо почина в обществена баня

  • 02 февруари 2014 19:39

  • 1682
  • 0
Дядо почина в обществена баня
©

77-годишен мъж от с. Краище, община Белица, беше открит мъртъв в басейна на обществената баня в с. Баня, община Разлог.

Възрастният човек е открит от Иван Лулеов, който при влизането си в басейна видял на дъното тялото и веднага го издърпал на повърхността. Заедно с Костадин Рачев и Любен Чобанов го изнесли навън. Опитали да му помогнат, но напразно, той бил мъртъв, съобщава struma.bg.На място е извикана линейка на Спешен център - Разлог, но медиците само констатирали смъртта. Уведомена е и полицията. Единият от очевидците - Любен Чобанов, сподели, че мъжът всеки петък посещава банята. Пристига още в 7.30 часа с влака.

„Много често сме се засичали. И друг път му е ставало лошо и дори е припадал. Веднъж му прилоша в басейна, но близо до него имаше човек и го извади веднага. Наплискахме го със студена вода и се оправи. Днес го видяхме, че излиза навън, но кога се е върнал и кога е потънал, никой не е видял. Ако Иван не беше влязъл в другия басейн, сигурно нямаше изобщо да го видим” - разказа Л. Чобанов. „Още докато го вадехме от басейна, не можахме да напипаме пулс, направихме му изкуствено дишане, но напразно”, разказа Костадин Рачев.

Редовни посетители на банята коментираха, че мъжът е имал ниско кръвно. Пред тях споделял, че от топлата вода кръвното му падало повече и често му прилошавало. Близките на дядото отказали да му бъде направена аутопсия и са прибрали тялото.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1682 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини