Хванаха издирвания в цяла Европа автоджамбазин Каторгата (снимка)

  • 31 януари 2014 14:51

  • 3561
  • 2
Хванаха издирвания в цяла Европа автоджамбазин Каторгата (снимка)
©

При ювелирна акция на врачанската полиция днес е бил задържан изключително опасен бандит, предава tribali.info. Издирваният в цяла Европа варненец Димитър Златанов - Каторгата в ранния следобед е бил заловен в Бяла Слатина.

Каторгата има влязла в сила 4-годишна присъда, но дълги години се е укривал от органите на реда. При залавянето му той е пътувал със сива „Шкода" комби с варненска регистрация, която при проверката се е оказала собственост на друг варненски бандит.

При последвалия обиск в автомобила са намерени много фалшиви документи, както и тапи за кражба на последните модели луксозни автомобили.

Издирваният в цяла Европа Димитър Златанов е известен на полицията като изпечен майстор в кражбите на коли и грабежите, като последните му жертви са били от Италия, Германия, Белгия и Швейцария.

В продължение на години Каторгата успешно се е укривал в различни тайни квартири на българи из континента и на този етап не е ясно как издирваният в няколко държави бандит е попаднал в клопката на врачанските полицаи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3561 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.11.28 | 00:51

2
Пътник си
Димитър Димитров

2014.01.31 | 20:03

1
Еми "олекнал" е и новите "попълнения" са го изпяли, как ...

Добави коментар

Водещи новини