Младеж загина, друг е с опасност за живота след катастрофа край Асеновград

  • 23 август 2011 17:30

  • 3591
  • 2
Младеж загина, друг е с опасност за живота след катастрофа край Асеновград
©

Млад мъж загина, а друг бе ранен при катастрофа на пътя Пловдив – Асеновград. Инцидентът стана около 16.00 часа днес, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Пловдив.

По първоначални данни мотоциклет „Хонда”, управляван от 27-годишен мъж от Куклен, е паднал на пътя близо до бензиностанцията на „Лукойл”.

Ранен е водачът на мотора, който е откаран в болница и е с опасност за живота, а 28-годишният му спътник от същото село е починал намясто. Причината за катастрофата се изяснява. Движението на автомобили по Асеновградско шосе е затруднено и се контролира от служители на сектор „Пътна полиция”.

Последвайте канала на

3591 2

Коментари 2

Добави коментар
Ралин

2011.08.24 | 08:29

2
Стига сте ни занимавали с тия мотористи!Нямате ли за какво друго да пишете?Ясно е,че не им идва акъла в главата и влизат в :ЧЕРВЕНАТА КНИГА:!!!!!!!!!!!!
н.с.

2011.08.24 | 08:29

1
в червената книга... умът липсва на повече от водачите, независимо какво карат. Щом превозното средство е символ на капацитет за теб, то на мен ясно ми показва колко е твоят. От уважение към загиналите и пострадалите поне не ни занимавай с твоите простотии. Моите съболезнования на загиналите. П.П. Погледнете пътищата, шофьорите и помислете колко незащитени са мотористите. Не е необходима висока скорост и бърз мотор да се убиеш. Момчето може и да няма вина, затова се замисли за роднините и познатите на пострадалите, които ще прочетат това.

Добави коментар

Водещи новини