Бандитски екшън на АМ "Тракия" след сделка в интернет

  • 07 януари 2014 09:26

  • 4694
  • 2
Бандитски екшън на АМ "Тракия" след сделка в интернет
© Булфото

Бандитски екшън с пистолети се разигра посред бял ден на АМ "Тракия". Мелето станало след предварително уговорена среща за продажба на мобилен телефон., твърдят участниците в него.

Инцидентът се разиграл на пътя между Бургас и кв. "Ветрен" близо до шоурума на "Хюндай". Продавачите в злополучната сделка са 25-годишният Атанас и приятелят му Христо от Айтос. Те пристигнали на уреченето място уж да продават стар GSM. В ролята на купувач се явил 31-годишният бургазлия Емил В., който се свързал с айтозлиите по обява по обява в сайта "Продавалник". Какво е ставало на магистралата и дали наистина мъжете са купували и продавали телефон е много съмнително. В един момент двамата мъже от Айтос подпалили колата и изчезнали с мръсна газ, но бургазлиите хукнали да ги преследват с лъскавото си БМВ. Принудили ги да спрат, стигнало се до скандал и ръкопашна схватка, докато в един момент шофьорът на БМВ-то извадил пистолет. Другите обаче успели да наберат спешния телефон и само след минути на магистралата пристигнали четири патрулки.

Четиримата здравеняци са били прибрани в Пето РУП в Бургас. Пред униформените те разказали абсурдна версия за екшъна. Срещнали се за продажба на телефона, но купувачът отказал да даде 200 лв. и поискал да свалят наполовина. След като не се разбрали за цената, продавачите си заминали, а купувачите хукнали след тях, вбесени от провалената сделка. "Те бяха много ядосани и тръгнаха зад нас. Направиха ни знак да отбием на разклона след Пети километър. Спряхме, без изобщо да предполагаме какво ще се случи. От БМВ-то излезе момчето, което после разбрахме, че се казва Емил. Извади пистолет, зареди го. Добре, че се обадихме в полицията, защото не знам какво щеше да стане. Беше страшно", разказа Христо.

При извършения обиск в един от автомобилите криминалистите открили метални боксове и патрони. Разследващи проверяват дали  изваденото оръжие е законно.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4694 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.01.15 | 19:50

2
В ПРОДАВАЛНИК се пласират крадени вещи.
ГЕОРГИ

2014.01.15 | 16:00

1
А дали наистина е било телефон

Добави коментар

Водещи новини