Бат Сали за циганите от Долни Дъбник: Кардарашите са известни с бистър ум (видео)

  • 07 януари 2014 08:13

  • 6180
  • 7
Бат Сали за циганите от Долни Дъбник: Кардарашите са известни с бистър ум (видео)
©

Щом държавата не им дава възможност да печелят, ще отидат в друга държава. Всеки е невинен до доказване на противното. Това каза депутатът от ДПС Александър Методиев-Бат Сали в коментар на разбитата група за пране на пари от ромския клан Маринови в Долни Дъбник и "спонсорите" им от Палестина.

$2,5 млн. лв. пристигнали при ромите от Палестинската окупирана територия чрез банкови преводи. За три години общата стойност на трансферите е два милиона и половина долара. От окръжната прокуратура в Плевен съобщиха, че парите били заработвани от 15-тина души, които се занимавали с врачуване, знахарство и други измами.

"Вече има обаче образувано досъдебно производство и прокуратурата ще докаже има ли извършено престъпление или не. Доколкото разбрах обаче, хората в Палестина са се занимавали с гадателство и знахарство. Не ми се вярва с тази дейност да са спечелили $2,5 млн., но има много наши хора, които гледат възрастни хора в чужбина и изкарват добри пари. Кардарашите са известни с по-бистрия си ум. Те успяват да влязат в сърцевината на големите пари. Естествено, всичко трябва да е легално", коментира Методиев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6180 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
m.markov

2015.06.22 | 18:57

7
Бистър ум и склонност към престъпления.

2015.06.22 | 18:57

5
На кое място са по интелигентност в света?
Оби 1

2015.06.22 | 18:57

6
Как къде!? Някъде между 3PO и R2D2!
vas

2015.06.22 | 18:57

4
Бат Сали : Държавата да даде възможност /на циганите/ да печелят. За целта предлагам съставът на следващото /българско/ народно събрание да е от 240 кардараши с бистър ум. Орешарски и министрите му да бъдат заменени с кардараши,също с бистър ум. После ще му мислим как ще се справяме с тълпите бежанци от Англия, Германия,Франция.

2015.06.22 | 18:57

3
Има български гражданки ,които гледат стари хора в Гърция,Италия,Австрия е др. европейски държави,но в Палестина - нещо не върви?Това си е чиста заблуда.Парите са от наркотици,проституция или свързани с тероризъм и ислям.Тия циганета па досущ на балами ни правят.
доктора

2015.06.22 | 18:56

2
Спасението на страната ни е възможно само ако се вземат мерки за повишаване на раждаемостта сред българите с българско самосъзнание, направят се основни преобразувания и стратегия за развитие на образованието и науката и се гарантира неприкосновеността на частната собственост и достойното съществуване на населението. В интерес на оцеляването на държавата и нацията е циганите да живеят в специални зони, подобни на индианските резервати, като не се допуска да се разраства техният паразитизъм, но всеки, който иска да се интегрира, да получава образование субсидирано от държавата. Нацията не трябва да издържа елементи, които по никакъв начин не спомагат за развитието на страната и които претендират, че някой е длъжен да се грижи за тях, защото не притежават и не желаят да придобият никакви знания и умения, даващи им шанс да изкарват сами прехраната си чрез трудова дейност. Всяка държава, която принуждава способната част от населението си да работи за благото на неспособната част, е обречена на упадък и изчезване от картата на света.
fazan

2015.06.22 | 12:24

1
teza pari sa svarzani s narkotici,krajbi.Ima familii cigani koito kradat v europa .Vaprosa e da sa svarzani s terorizam sled kato parite sa ot polestina i zashto sega gi hvashtat a ne predi godina naprimer.A tozi ciganin kradliv samokovec da spre s ciganskite laji --ot gledane na stari hora .Az ne moga da si predstavia cigani da gledat stari hora .Te ne mogat sobstvenite si deca da gledat.SMIATAM CHE CIALA EUROPA SE SCIGANIARI_DOKADE SHTE STIGNE TOVA?-DO EDIN NOV HITLER MOJE BI//////////

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини