Войната по пътищата не взе жертва през изминалото денонощие

  • 22 август 2011 07:48

  • 895
  • 0
Войната по пътищата не взе жертва през изминалото денонощие
©

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 9 тежки ПТП 13 ранени. За района на София са станали 35 леки и 2 тежки ПТП с 3 ранени.

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими. Пътните настилки в страната и на автомагистралите „Люлин”, „Тракия”, „Хемус” и „Марица” са сухи. Въведено е временна организация на движението на автомагистрала „Тракия” за изграждане на пътна конструкция за тежко движение при изхода за Стара Загора. Ремонт на пътното платно се извършва и на автомагистрала „Хемус” от надлез „Каспичан” до надлез „Невша”.


Затворени остават проходите Твърдица – Елена, Етрополе – Златица и Дюлински за товарни автомобили.


Въведени са следните ограничения: забранено е преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 10 тона през проходите Шипка, Вратник и Петрохан и по пътя Слънчев бряг – Бургас и над 20 тона през Айтоски проход.


До 15 септември за времето от 6.00 часа до 22.00 часа е забранено преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 3,5 тона по пътя Стара Загора – Сливен. Движението се осъществява по маршрут Стара Загора – пътен възел „Мъглиж” – Сливен.


До10 септември 2011 г. за ремонтни дейности е затворен пътят Варвара – Костандово. Обходният маршрут е Белово – Юндола – Велинград и Пазарджик – Пещера – Батак – Ракитово – Велинград.


До 2 септември 2011 г. за ремонт през светлата част на денонощието ще бъде затваряна дясната тръба на тунел „Ечемишка” на автомагистрала „Хемус”. Движението ще се осъществява двупосочно в лявата лента.


Ремонтни дейности ще се извършват на Дунав мост са възможни затруднения в движението на ТИР-ове в този участък. Леките автомобили преминават безпрепятствено.

Последвайте канала на

Десислава Станева
895 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини