Жена умря, след като й взеха жилището

  • 02 януари 2014 11:05

  • 2440
  • 1
Жена умря, след като й взеха жилището
©

48-годишната Сашкa Захаринова от Дупница, която е една от първите, отворили магазин в зората на демокрацията в града, внезапно издъхна, съобщава вестник „Струма“.

Артериалното й налягане стигнало до стойности 240 на 120. Тя потърсила лекарска помощ в частната болница в Дупница, от там й изписали лекарства и я изпратили да си ходи вкъщи, след като тя отказала болничното лечение, тъй като не била здравно осигурена и е трябвало да плаща по 30 лв. за леглоден. От известно време Сашка Захаринова живеела в дома на приятеля си в Дупница. Разведена е от 8 години. С бившия си съпруг , преди години, затворили хранителния магазин и отишли на гурбет в САЩ. Там се разделили. Преди 4 години тя се върнала в Дупница. Започнали съдебни дела за апартамент в жк „Бистрица“, който купили и обзавели с парите от гурбета в САЩ.

Апартаментът и една стая на приземния етаж в блока съдът отредил на децата и съпруга й. Сашка Захаринова се притеснила, че остава без дом. Започнала да получава хипертонични кризи. За жалост ден преди настъпването на Новата година издъхнала. Сашка Захаринова последните две години работила в кухнята на заведение „колата“ в Дупница, което беше любимото на братя Галеви, преди да избягат от България.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2440 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.01.02 | 14:26

1
Жената е имала вероятно проблеми с бъбреците.

Добави коментар

Водещи новини