Откриха обгорял труп в автомобил

  • 29 декември 2013 12:17

  • 2585
  • 0
Откриха обгорял труп в автомобил
©

Силно обгорял труп е открит тази сутрин в изгорял автомобил в село Градина, съобщиха от Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението" Пловдив.

20-годишният младеж е Петко Стойчев. Момчето се е връщало от купон, не е ясно все още как е станала трагедията. Знае се само, че колата е пламнала заради авария. Предполага се, че може да е била с повредена газова уредба, ако е имало такава и момчето да е запалило цигара. Другата версия е късо съединение на двигателя. В кафенето на центъра набори и приятели на Петко са в шок. Те не могат да повярват и се чудят как Стойчев, колкото и да е бил пиян, не е реагирал и не е изскочил от автомобила.

Първоначално в селото се разнесъл слух, че трупът е на бащата на Петко, но когато родителят се появил, станало ясно, че жертвата е 20-годишният му син. Младежът наскоро е завършил училище, не е работил. Беше добро и тихо момче, не съм чувал да има около него скандали или пиянски изцепки, жалко, точно по време на празниците да си отиде такова младо момче, коментира кметът на Градина Бальо Балев. Полицаи все още правят оглед на мястото на инцидента, предава Блиц.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2585 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини