Закопчаха трима телефонни измамници

  • 16 декември 2013 10:53

  • 1166
  • 1
Закопчаха трима телефонни измамници
©

Полицаи от Горна Оряховица разкриха извършители на телефонна измама, извършена в петък.

Тогава непознат мъж се обадил на домашния телефон на 64-годишна жена от В. Търново и се представил за племеника й. Обяснил, че има да получава пратка, за която трябва да заплати 600 евро и се уговорили се да се срещнат в района на горнооряховската болница. Жената събрала сумата, внучката й я предала на «куриер», но след като отворила пратката установила, че са получили празна кутия и уведомили служителите на реда. След проведени бързи и ефективни действия по разследването е установено, че извършители на измамата са трима. Това са 34-годишният И. Д., известен на полицията и осъждан, който към момента изтърпява условно нприсъда , 24-годишният К. Н., известен на полицията и осъждан и 46-годишният Г. Г., известен на полицията и осъждан, всички от Г. Оряховица.

Тримата са привлечени в качеството на обвиняеми. С постановление на прокуратурата са им наложени мерки за неотклонение "задържане под стража до 72 часа".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1166 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
N

2013.12.17 | 12:51

1
Малко са им 72 часа. А след като са осъждани, ще ги тикнат ли най-после там, където им е мястото, а не само да ги "задържат" и после пак същото...

Добави коментар

Водещи новини