Пребиха до смърт наркоман

  • 12 декември 2013 16:23

  • 2356
  • 0
Пребиха до смърт наркоман
©

27-годишният Антон Цветанов е бил пребит в неделя вечерта от неизвестни в родното си село Брестовец, община Плевен и вчера е починал в УМБАЛ – Плевен. Днес е погребението му. Според информация на МВР-Плевен нападението е станало около 19,30 часа, а по-късно е приет в безсъзнание в плевенската болница.

Цялото село коментира трагедията на починалия. Според местните семейството му – майка, баща и по-малкият им син са много добри и трудолюбиви хора. Още като ученик обаче, Антон започнал да се занимава с наркотици. Съселяните му твърдят, че не го познават добре, защото той се движил предимно в компания, чийто членове също са пристрастени към дрогата. Друг негов порок били кражбите. Няма съседи, в чийто имоти да не е влизал. Посягал на собствеността дори и на роднини. Съселяните му не го познават като скандалджия и побойник. През лятото обаче ударил 2-метров мъж с тегло около 120 кг и му счупил зъб. Но екшънът приключил дотук.

Във въпросната неделна вечер – 8 декември Антон и негов съселянин били в магазин на селото и към 18:00 часа си тръгнали. За станалото след това местните научават от брат му, който им предал разказа на Антон за случилото се. Нападнали го зад читалището и го набили здраво. Той обаче успял да се прибере вкъщи и дори разговарял с баща си. Казал само, че го боли кракът. Като го огледала майка му видяла, че е разпран и го промила. После Антон сам си пренесъл дърва за да си запали печката. Състоянието му се влошило по-късно и го откарали в болницата, където два дни по-късно починал. Криминалистите издирват побойниците. Уведомен прокурор от ОП-Плевен.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2356 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини