Самоуби се синът на жесток убиец в Пловдивско

  • 19 август 2011 09:30

  • 5288
  • 2
Самоуби се синът на жесток убиец в Пловдивско
©
22-годишният Слави Толумов, син на един от най-жестоките убийци от последните 20 години - Лудвиг Толумов, е сложил край на живота си, съобщи в. "Марица".

22-годишният Слави Толумов се е обесил в родната си къща в село Дуванлии вчера сутринта. Сестра му открила трупа му. Повече от месец младежът бил в депресия и изобщо не излизал от къщи. Майка му била на гурбет в Италия, но смятала да пътува за България, тъй като от дъщеря си разбрала, че синът й е много зле. Той също опитал късмета си в чужбина, като прекарал половин година при майка си, но не успял да свикне. Прибрал се, не успял да си намери работа и се затворил в себе си.

Според хора от Дуванлии, момчето така и не успяло да се пребори с ужаса, който изживял преди 11 години, когато стана ясно, че баща му е замесен в 5 убийства.

За два месеца между май и юли 1999 година Лудвиг Толумов и Иван Серафимов, известен с прякора Сладкото, убили четирима души, като една от жертвите им е многократно изнасилвана. Преди това, през 1996 година Серафимов е убил възрастна жена в дома й на бул. "Марица". Толумов е арестуван, след като в една канавка е открит полуразложеният труп на Серафимов. Той е ликвидиран от самия Толумов, след скандал между двамата.

По-късно убиецът получи доживотна присъда без право на помилване.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5288 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
kofti

2014.05.14 | 22:48

2
za sladkoto si spomniam 4e milvashe i celuvashe zhenite koito iznasilvashe,kofti pi4
Краси Мир

2014.05.14 | 20:16

1
случва се и в най-добрите семейства

Добави коментар

Водещи новини