Пребит съдия: На стадиона ще стъпя само като зрител

  • 28 ноември 2013 08:52

  • 2750
  • 2
Пребит съдия: На стадиона ще стъпя само като зрител
©

Пребитият съдия Димитър Димитров обясни, че футболистът, който му е нанесъл побой е минал зад гърба му и го е ударил. "Загубих съзнание, а играчът Коста Бечков ми е нанесъл още един ритник в лицето. Ако не беше намесата на лекаря, нямаше да съм тук и да си говоря с вас", обясни още той в сутрешния блок на БТВ. 

Инцидентът е станал в град Пордим по време на срещата от 15-ия кръг на плевенската „А” областната футболна група между едноименния отбор на домакините и гостуващия им Ракета (Буковлък). Резултатът бил 3:1 за Пордим, когато в средата на второто полувреме реферът отсъдил дузпа в тяхна полза. Афектиран от решението футболистът на гостите Коста Бечков първо блъснал съдията, после го ударил в гръб с крак и го повалил. Настървеният Бечков започнал да го рита в главата и рефера изпаднал в безсъзнание. Лекарите оказали спешна помощ.

Димитров обясни, че това е бил последният му мач. На стадиона ще стъпя само като зрител. Не искам жена ми да ме пита след всеки мач дали имам зъби и как съм, каза още той. Димитър Димитров призна, че имало мачове при които се е страхувал за живота си.

Съдията заяви, че не може двама полицай да охраняват цяла футболна среща.

Последвайте канала на

2750 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.11.30 | 00:06

2
Познайте, чие дело е това? На циганин готов да бъде интегриран. Само дето става само за казана със соде. Там интеграцията ще бъде най-бърза и полезна за обществото.

2013.11.28 | 23:59

1
e nikade nqma tolkova nekad1rni i negramotni "jurnalisti" :D dori i s copy/paste ne mogat da se spravqt ahahahaha palqci

Добави коментар

Водещи новини