Закопчаха дилър със 70 грама марихуана в Търговище

  • 20 ноември 2013 12:27

  • 1713
  • 1
Закопчаха дилър със 70 грама марихуана в Търговище
©

Пласьор на наркотици е задържан в Търговище. Това съобщи днес на нарочна пресконференция началникът на отдел "Противодействие на криминалната престъпност" в ОД на МВР Пламен Замбев.

Акцията по залавянето му е била вчера преди обяд пред Първо ОУ "Свети Седмочисленици" в Търговище. Задържани са били пласьорът
- мъж на 31 години и купувачът. В колата на пласьора първоначално са намерени 8 грама тревиста маса, които при тест реагирала на марихуана. По-късно в дома му били намерени и иззети близо 50 грама канабис и около 10 грама марихуана, съобщи Замбев.

При задържането си двамата мъже оказват съдействие на полицията, в резултат на което са задържани други двама, купували от пласьора канабис и марихуана. Задържани клиенти са пълнолетни, работещи в различни фирми в Търговище, а самият той се занимавал единствено с тази дейност, стана ясно на пресконференцията.

До задържането се е стигнало след почти два месеца работа на криминалисти. По случая са образувани досъдебни производства - за разпространение и за държане на наркотични вещества, уточниха от полицията.

Последвайте канала на

БТА
1713 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ak47

2013.12.01 | 09:52

1
Намерени 50 грама канабис и 10 грама марихуана... хайде сега да ни обясните каква е точно разликата

Добави коментар

Водещи новини