Бизнесмен от Казанлък се самоуби

  • 20 ноември 2013 10:31

  • 2908
  • 2
Бизнесмен от Казанлък се самоуби
©

Рано тази сутрин бизнесменът Тома Семерджиев от Казанлък се самоуби. Мъжът скочил от терасата на апартамента си на ул. "Стамболийски" 30, предава Дарик.

Най-вероятната причина Семерджиев да реши да сложи край на живота си, са финансови задължения. Рано сутринта бизнесменът паркирал колата си пред блок на ул. „Александър Стамболийски", качил се на деветия етаж и скочил от терасата на стълбището. Загинал е на място.

Съседи споделиха, че същата съдба е имала и майка му. Тя също се е самоубила, след като синът й е загубил ипотекираното й жилище. Той се е занимавал с производство на соленки, имал е и хранителен магазин, в последните години се е включил и в IT-бизнеса. Но нещата не вървели, така загубил няколко апартамента и къща в с. Енина. Полицията в града на розите води разследване по случая, за да изясни причините за инцидента, допълва 24 часа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2908 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.04.24 | 21:46

2
това са последиците за всеки, който се е осмелил да заложи главата си за да прави легален бизнес. който оцелее никога, никога повече няма да му дойде на ум да прави бизнес в България! Лека му пръст на човека!

2015.04.24 | 21:45

1
Лека му пръст!

Добави коментар

Водещи новини