Пипнаха автомобили с пренабити номера в Перник

  • 17 август 2011 12:59

  • 1797
  • 0
Пипнаха автомобили с пренабити номера в Перник
©

Пернишки криминалисти задържаха поредните два автомобила с пренабити номера. Действията на полицаите са в рамките на продължаващата акция „Автокрадците”, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Перник.

Служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР – Перник проверели лек автомобил „Ауди – А3”, управляван от брезничанката К.Х. на 25 години. По данни на експерти колата е с интервенция на номерата на рамата и заличени номера на двигателя. След установяване на оригиналния стикер на автомобила е изяснено, че същият е със софийска регистрация и е обявен за национално издирване на 31 март тази година от 07 РУП – СДВР. Преди седмица, отново в Брезник е установен и задържан лек автомобил „Ауди - А3”, за който има съмнение за интервенция върху номерата на рамата.

Операция „Автокрадците” започна на 15 март тази година. До момента са иззети множество автомобили и авточасти, крадени предимно от столицата. Установени са тримата организатори и основни извършители на кражбите, като последният от групата В.В. на 18 години от пернишкото с. Дивотино бе задържан преди около месец и половина с краден лек автомобил на границата с Гърция.
Работата по образуваните досъдебни производства продължава.

Последвайте канала на

Novini.bg
1797 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини