Разбиха банда крадци в Перник

  • 14 ноември 2013 13:15

  • 1349
  • 1
Разбиха банда крадци в Перник
©

Разбиха сериозна група за кражби в Перник. Служители на областната дирекция заловиха петчленна група, извършила над 10 кражби на територията на града, съобщиха от полицията.

След предприето разследване по подадени сигнали за кражби криминалистите влезли в следите на участниците в престъпната схема.До този момент е установено, че криминално проявените В.Е./28 г./, С.А./24 г./, Б.С./24 г./, М.М./20 г./ и 16-годишен техен съучастник са автори на 10 кражби. Те отмъквали части и вещи от моторни превозни средства. Петимата действали на територията на гр. Перник от близо три месеца и половина.

За това време те успели да откраднат акумулатори от автомобили, близо тон дизелово гориво, катализатор, ъглошлайфове, електрожени, бормашини, електрически проводници, метални предмети.

При претърсванията някои от откраднатите вещи са намерени и иззети. Открити са и инструментите, с които групата е разбивала колите и помещенията, както и маски, използвани при обирите. Конфискуван е лек автомобил БМВ, с който са прекарвани крадените вещи. Петимата, част от които са изтърпявали и ефективни присъди, са задържани за срок от 24 часа. Работата по документирането на престъпната им дейност продължава.

Последвайте канала на

1349 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.02.05 | 12:06

1
Глупости

Добави коментар

Водещи новини