Апаши вързаха баба, изядоха й наденицата от хладилника

  • 13 ноември 2013 12:41

  • 1178
  • 0
Апаши вързаха баба, изядоха й наденицата от хладилника
©

Апаши нахлуха в дома на 82-годишна жена от Кочево, овързаха я и след като й задигнаха 1200 лв., вечеряли с наденицата от хладилника й. Христина Дялкова се мъчила три часа да развърже краката и ръцете си.Около 19 часа във фаталния ден в стаята й внезапно нахлули двама мъже, съобщава "Марица".

Единият вързал очите й с нейната престилка, след това обездвижил безпомощно ръцете и краката й и я притиснал на леглото. Чувах как крещи да му кажа къде има пари. Обърнаха всичко, намериха ми спестяванията от 1200 лв., грабнаха ми и телефона, но не се спряха и продължиха да питат къде има още пари. Не стигат тарашът и шокът от насилието върху старицата, но имали наглостта да й претарашат хладилника и спокойно седнали да изядат намерените наденици вътре.

Не смеех да мръдна, защото не знаех дали няма да се върнат и да ме довършат. Едва към 22 часа успяла да се отвърже и да потърси помощ у съседи, за да звънне на сина си. Набезите върху къщите с цел обири, дори и когато вътре има хора, все повече зачестяват и в нашето село, това е поредният случай за последните два месеца. Преди поне ставаха само във вилната зона, а вече е страшно, възрастните хора са в шок и не знаят как да се опазят, случва се и посред бял ден, възмущава се кметът на Кочево Милко Хаджиев.

Последвайте канала на

1178 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини