Сестрата на обесения Цветан: Брат ми е убит!

  • 09 ноември 2013 14:29

  • 7570
  • 1
Сестрата на обесения Цветан: Брат ми е убит!
©

„Тялото на брат ми беше намерено да виси на едно дърво край блатото в „Меден рудник", не ми позволиха да го видя, тъй като трупът бе започнал да се разлага. Но разбрах, че Цветан е бил удрян, нарязан по гърдите с бръснарски ножчета и е бил със счупен нос". Това разказа пред "Флагман" Габриела Шаханова, сестра на Цветан Баев, който изчезна внезапно след 20 януари т.г. и чак на 4 февруари бе намерен обесен на дърво край блатото в комплекса.

Една от версиите беше за убийство, а основен заподозрян бе Даниел Димитров. Това е същият Даниел, убил по особено жескок начин 69-годишния Иван Господинов от бл. 412.

Той се „славил" с агресивния си харектер, хората от блока треперили от страх. Даниел се нанесъл преди година и половина в бл. 412. Апартаменът бил подарък от майка му, която живеела в Истанбул. Извергът не работил нищо и не можел да го поддържа. Набелязвал си жертви - самотни мъже, които може да използва за пари.

Така в края на миналата година Даниел се нанесъл да живее в апартамента на Баев. Карал хазяина си редовно да купува алкохол и се напивал. Тогава ставал буен, раздразнителен и го биел. Жалба за системния тормоз е подадена в Четвърто районно управление на полицията.

„Заведохме Цветан в полицията две седмици преди да изчезне. Цялото му лице беше с отток. Даниел го беше буквално пребил", разказа приятелят на Цветан - Звезделин от бл. 413.

Психическото състояние на Цветан се влошавало. Станал затворен, гонил приятелите си, даже отлбягвал и сестра си Габриела.

„Брат ми бише силен, не може да се е самоубил. Нещо се е случило. Беше се променил много покрай съквартиранта си Даниел", убедена е тя.

Даниел имал тежки психически проблеми, лежал в лудницата. Представял се за бивше ченге от ГДБОП. Казвал най-нагло, че и да убие човек, не могат да го осъдят, защото бил освидетелстван.

Докато трае разследването около мистериозната смърт на Цветан, Даниел е разпитан няколко пъти. Производството обаче е прекратено. Случият е приключен като самоубийство.

Убедени сме, че Цветан е бил подтикнат към самоубийството, ако тогава Даниел беше задържан, нямаше да се стигне до убийството на Иван Господинов, разказаха съседи.

Последвайте канала на

7570 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.09.13 | 07:58

1
Разбира се, че е убит! Даниел трябва да бъде осъден на публично обесване. За жалост депутатите (от кликата на Костов) са гласували закон за отменяне на смъртното наказание през 1998, защото са знаели, че са щели да бъдат масово изколени. Така че се опасявам, че Даниел, ще продължи да безчинства и убива невинни хора.

Добави коментар

Водещи новини