Младен Мутафчийски дължал огромна сума пари на Маджо, топи го в службите

  • 08 ноември 2013 07:18

  • 6633
  • 3
Младен Мутафчийски дължал огромна сума пари на Маджо, топи го в службите
©

Олигархът Младен Мутафчийски е дължал огромна сума на бившия си приятел Младен Михалев-Маджо, предава "ПИК", цитирайки близки техни познати.

Двамата дълго време били съдружници в тузарския хотел "Хелена Ризорт" на Слънчев бряг. Покрай жестоката икономическа криза, посетителите в суперлуксозния комплекс намаляли драстично и приходите спаднали.

 

По тази причина Маджо решил да се откаже от съвместната си дейност с Мутафчийски и поискал неговият дял в хотела да му бъде изплатен. Притиснатият от множество финансови проблеми Мутафчийски, обаче се забавил сериозно с парите, които трябвало да върне на Маджо.

Тогава Маджо потърсил начин да си прибере парите като потърсил хора от най-близкото обкръжение на Мутафчийски, с когото дълги години бе съсед. Вместо да изплати дълговете си, Мутафчийски пуснал сигнал срещу Михалев в службите.

 

Михалев бил привикан на разпит, но без да се вдига никакъв медиен шум. Пред компетентните органи той отрекъл категорично да е притискал Мутафчийски, за да си получи обратно инвестираната в "Хелена Ризорт" сума.

От тогава отношенията между двамата Младеновци охладнели. Вероятно това бе и една от причините Маджо да не уважи погребението на Мутафчийски.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6633 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
НАЦИОНАЛ----------СОЦИАЛИСТ

2016.05.15 | 19:07

3
МУТРИ КАТО БОРИСОВ!

2016.05.15 | 19:07

2
Този почина много стрнно,но не се вдига шум както при Мишо-бирата.
БОЗДУГАН

2013.11.09 | 21:05

1
Мутрите обикновено обичат да шибат продажни курви--Долен Лидеров става за тази цел !

Добави коментар

Водещи новини