Любовен триъгълник причина за циганското клане в Хасково

  • 04 ноември 2013 06:26

  • 3151
  • 1
Любовен триъгълник причина за циганското клане в Хасково
©

“По някакъв неизяснен напълно начин тримата участници в кървавата драма в хасковския кв. “Куба” са били свързани по по-близък начин. Може да става дума за любовен триъгълник”, съобщиха разследващи убийството на 19-годишната Мария Миткова Илиева.

Както “24 часа” съобщи, тя бе зверски убита с кухненски нож от 18-годишния ром от сливенското с. Самуилово Георги Демирев. По първоначалната версия той отишъл там, за да търси бившата си любовница - 23-годишната жителка на Стара Загора Дима Илиева. Тя била на гости у сестра си, оставила 3-годишната си дъщеря и излязла. Кървавата баня станала в нейно отсъствие и пред погледа на момиченцето следобед в петък.

“Няма я, отивай си”, казала жертвата. “Ти я криеш”, отвърнал нападателят и със сила влязъл в панелното жилище. После побеснял и с кухненски нож започнал да кълца жертвата.

“Извършителят е имал аспирации към по-малката сестра, след като голямата го отхвърлила. Още повече че през по-голямата част от годината тя е била сама - 51-годишният приятел, турски гражданин с белгийски паспорт, не я е навестявал повече от няколко пъти в годината. Другият вариант е Георги да е опитвал да “превземе крепостта отвътре”, предположиха криминалисти.

“Категорично обаче няма данни за полов контакт между убиец и жертва същия ден”, твърдят разследващи и медици. “Смъртта е настъпила след повече от един удар с нож, те са предимно в гърдите”, каза областният съдебен лекар д-р Христо Еленски.

Последвайте канала на

Novini.bg
3151 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
14/88

2013.11.18 | 14:35

1
Много хубаво една фабрика за цигански подчовеци по-малко, да се избиват сами -най-добре ще е!

Добави коментар

Водещи новини