Две леки коли горяха в Бургас

  • 16 август 2011 11:06

  • 1964
  • 0
Две леки коли горяха в Бургас
© Булфото

Два леки автомобила горяха в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Около 02.03 часа тази нощ в Четвърто Районно управление „Полиция”-Бургас е получено съобщение за възникнал пожар в лек автомобил „Ауди А 6”, с бургаска регистрация, паркиран в района на бл. 101 в к-с „Меден Рудник”.

Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и петима огнеборци. Изгоряла е предната част на автомобила, собственост на 36-годишен бургазлия. Засегнат е паркираният в близост лек автомобил „Опел комбо”, с бургаска регистрация. Той е с деформиран преден ляв фар и лява част на предната броня. Причината за възникване на пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес установяване от служители на Четвърто Районно управление „Полиция”-Бургас.

Около 18.25 часа вчера в Четвърто Районно управление „Полиция”- Бургас е получено съобщение за възникнал пожар в боровата гора срещу бл. 410 в к-с „Меден Рудник”. Установено е, че е запалена суха тревна маса около 50-60 дка, като пожарът е потушен от три противопожарни автомобила и десетина огнеборци. Причината за възникване на огъня, както и стойността на нанесените щети са в процес установяване от служители на Четвърто Районно управление „Полиция”-Бургас.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1964 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини