Пратиха баретите по петите на полицая банков обирджия

  • 01 ноември 2013 14:01

  • 6745
  • 2
Пратиха баретите по петите на полицая банков обирджия
© Булфото

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров призова заподозрения за грабежа на инскасо във Враца Христо Георгиев да се предаде.

В изявление пред журналисти Лазаров каза: „Моят анализ е, че е най-добре той да се предаде. И допълни: „Пратил съм баретите да го търсят, рано или късно ще го намерят". Главният секретар на МВР уточни, че има информация къде се укрива Георгиев.

Лазаров призова Георгиев да не тормози излишно семейството си и да спре да се крие. Христо Георгиев, брат му Людмил и още един мъж - Иван Цветанов, са заподозрени в обира на клон на "Интернешънал Асет банк" във Враца на 1 октомври.

Тогава бяха откраднати 91 000 лева, собственост на търговска фирма. Людмил и Иван бяха задържани. Първият бе освободен, след като съдействал на полицаите, другият остана в ареста, а Христо Георгиев бе обявен за издирване.

Снощи при опит да бъде задържан в квартал "Света Троица" в столицата, той стреля по полицаи и успя да се измъкне с тъмен джип, който откраднал. За късмет няма ранени служители на МВР.

По неофициална информация Георгиев, който е от Враца, преди време е работил като полицай в София, но е бил уволнен.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6745 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.11.02 | 14:58

2
ми като знаете къде се крие хванете го де,смешници.
pl

2013.11.02 | 07:03

1
знаят,ама чакат МОНК да дойде

Добави коментар

Водещи новини