Задържаха след преследване обявен за издирване мъж

  • 31 октомври 2013 10:35

  • 1065
  • 0
Задържаха след преследване обявен за издирване мъж
©

Двадесет и четири годишен мъж от Димитровград, обявен за общодържавно издирване, двадесет годишният му приятел от Пловдив и откраднатият от тях автомобил "Хонда Сивик" са задържани снощи в РУП Рила, съобщиха от полицията.

Двамата мъже, пътувайки с крадения автомобил, не са се подчинили на подаден сигнал за полицейска проверка в района на град Кочериново и продължили пътуването в посока град Рила. Там избегнали проверка и от втори автопатрул, а след след Рила, в посока Рилския манастир катастрофирали. Двамата избягали от местопроизшествието и се скрили в гориста местност, където престояли около два часа. Рилски полицаи са ги открили в близост до реката.

Единият от мъжете е настанен благоевградската болница със съмнение за счупен крак, другият е с повърхностни наранявания и е задържан в полицейския арест на РУП-Рила. 24-годишният Е.Т. от Димитровград е с множество противозаконни прояви, осъждан е и е с влязла в сила присъда за кражби, уточниха от полицията. Пловдивчанинът Б.М. е също известен на полицията с разнообразие от противозаконни деяния, осъждан е.

Автомобилът, с който са пътували, е бил откраднат и обявен за издирване от РУП-Първомай. Работата по случая продължава РУП Рила, уведомена е прокуратурата, допълниха от ОДМВР в Кюстендил.

Последвайте канала на

1065 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини