Шофьор се заби в крайпътно дърво и загина на място

  • 26 октомври 2013 13:14

  • 1402
  • 0
Шофьор се заби в крайпътно дърво и загина на място
©

34-годишен е загинал на място при катастрофа на пътя между Пазарджик и Пловдив, след като Ягуар се е блъснал челно в крайпътна върба, съобщиха от полицията.

Тялото на водача Кристиян Т. От Пазарджик е било размазано и обезобразено до неузнаваемост, твърди „24 часа". Тежкият инцидент е станал около 3 часа тази нощ на 2 км от разклона от пазарджишкото село Мало Конаре. Сигналът е подаден около половин час по-късно от водач на случайно преминаващ автомобил. Няма свидетели на катастрофата. Според събраните първоначални данни, ягуарът вероятно се е движел с над 150 км в час при гъста мъгла, което е довело до фаталния пътен инцидент. На лек ляв завой баровското возило е изхвърчало от пътното платно и се е забило директно в дървото.

Ударът е бил толкова силен, че колата буквално се е усукала около дървото. Наложило се е аварийно-спасителен екип от пожарната да разреже автомобила, за да бъде извадено размазаното тяло на загиналия. Поради големите деформации и разкъсвания по него, в първите няколко часа е било невъзможно да се установи самоличността на загиналия, въпреки, че в колата са били открити документи.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1402 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини