Задържаха двама за въоръжен грабеж

  • 23 октомври 2013 13:02

  • 758
  • 0
Задържаха двама за въоръжен грабеж
©

Разкрити са извършителите на въоръжен грабеж, съобщи на пресконференция временно изпълняващият длъжността директор на ОД на МВР-Перник Георги Бонев. Уличени са О. Ф /34 г./ и Х. Р /19 г./ - и двамата от Перник.

При извършени претърсвания на адреси, обитавани от мъжете, са намерени и иззети газов пистолет, с който е извършен грабежът, 32 пакетчета с марихуана, едно пликче със семена от канабис, растение канабис, три регистрационни табели от леки автомобили, обявени за издирване, множество ксерокопия на лични документи и трудови договори, тефтери с лични данни на трети лица от цялата страна и отбелязани парични суми.

Грабежът бе извършен на 15 март 2012 година Около 21.45 ч. двамата маскирани и въоръжени с пистолет нахлули в пункта и насочили оръжието към букмейкъра на пункт на "Еврофутбол" в кв. "Изток". От касата взели около 1700 лв. и избягали в неизвестна посока. До този момент те не са имали криминални прояви, уточни Бонев. Предстои материалите по досъдебното производство да бъдат внесени в съда.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
758 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини