Якорудски Ромео оплете в мрежите си 11 жени

  • 17 октомври 2013 10:29

  • 6752
  • 4
Якорудски Ромео оплете в мрежите си 11 жени
©

Съвременен Ромео от благоевградското село Якоруда успя да разбуни духовете във фейсбук, след като само в рамките на няколко дни успял да оплете в мрежите си и поетичните си обяснения 11 жени, съобщи "Струма".

Сред „жертвите" му са българки, работещи в страната ни и в Италия. На всяка от тях Нури Джурин поетично се обяснявал в любов и за няколко седмици успял да убеди всяка от тях, че тя е жената на живота му.

Истината излязла наяве, след като две приятелки си разменили във Фейсбук негови еднотипни съобщения, с които той им свалял звезди от небето с едни и същи думи и изрази. Вбесена, една от тях веднага създала нарочна страница, озаглавена „Внимание, Любовен Виртуален Измамник", която от седмица се върти в социалната мрежа и едни от най-посещаваните сайтове на българи, живеещи в чужбина.

Още същия ден Ромеото е разпознат от още 9 дами, които също си кореспондирали усилено с него и по същата схема живеели с мисълта, че са открили голямата любов в лицето на Нури Джурин от Якоруда.

Якорудският Ромео се представял за бивш артист, строител, барман, фотограф, приятел на покойния актьор Чочо Попйорданов и настоящ поет с 3 стихосбирки зад гърба си, които обаче не могат да бъдат открити в интернет.

С всички жени действал по една и съща схема. Първо редял ласкателства, после рецитирал стихове. И така, докато ги омая. Накрая иска по 2000 лв., защото бил в затруднено положение. И така за 2 -3 месеца привлякъл доста моми. Две от жертвите му - Габриела Димитрова и Радослава Димитрова, ненадейно си изпращат снимката на виртуалния им любим и тогава разбират, че са измамени. Двете обаче започват Фейсбук кампания, за да предупредят и други от подобна съдба.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6752 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
xyz

2013.12.11 | 05:58

3
ями Софийският Ромео, пилотът от Wizz air Йордан Колев колко жени оплете? Някой има ли си на хабер?
dgd

2016.01.21 | 06:47

4
Е те такъв мъж да ме оплете,тъй ми се ще:P
123

2013.11.27 | 12:43

2
якоруда не е село

2013.11.27 | 09:07

1
то и полски тръмбеж не е в полша.а и козлодуй не е 4лен,но ми е 4удно кви са му се връзвали на тоя резняк.......дърти лелки с големи мераци,дето сами са се навирали за едното......

Добави коментар

Водещи новини