Спипаха сводници в Бургаско

  • 12 август 2011 14:05

  • 1249
  • 0
Спипаха сводници в Бургаско
© Булфото

Група, занимаваща се с кражби, сводничество и проституция, е задържана в Бургаско, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Служители от Районно управление „Полиция”-Несебър са задържали в момент на продажба на крадени вещи 34-годишният Д.М. от Чирпан (криминално проявен и осъждан).

По време на задържането е възникнала схватка, в резултат, на която единият от полицейските служители получил лека телесна повреда. За задържането на предлагащия крадените вещи Д.М. е използвана физическа сила и помощни средства (белезници).

В резултат на допълнителните полицейски действия е установено, че Д.М. се занимава със сводничество и грабежи на територията на Слънчев бряг и Стара Загора. От лицето са иззети следните вещи: мобилен телефон „Блекбъри”, два мобилни телефона „LG”, мобилен телефон „Нокиа Е 52” и цифров фотоапарат.

При проведено претърсване на квартирите, ползвани от Д.М. в Ахелой, общ. Поморие, са открити още четири лица от Старозагорски регион, занимаващи се с кражби, сводничество и проституция. Лицата са задържани за срок от 24 часа в Районно управление „Полиция” - Несебър.

Работата по установяване на произхода на вещите и документиране на престъпната дейност на лицата продължава от служители на сектор „Криминална полиция” при Районно управление „Полиция”-Несебър.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1249 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини